ANKARA / POLATLI - İnönü İlkokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı etkinliklerimizde Deyimler ve Atasözlerimizi Öğreniyoruz.

Ock

İlçemiz gevher Nesibe Aydın Meslek Lisesi öğretmeni Arzı DEMİRKAYA tarafından okulumuz kıymetli velilerine İlk Yardım eğitimi verilmiştir. Katkılarından dolayı Arzı DEMİRKAYA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz öğrencileri ile Eğitimci Yazar İsmail ASLANHATUN'u bir araya getirdik. Katkılarından ve öğrencilerimize vermiş olduğu destekten dolayı yazarımız İsmail ASLANHATUN'a teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Ansınıfı öğrencileri yerli malı haftasını defile yaparak kutladılar. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenimize bu güzel hazırlık ve kutlamaları nedeni ile teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 2-B sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenimiz Özlem BAYSAL öncülüğü ile 'Tutumsuz Çocuk' adlı tiyatro gösterisi hazırlamış olup gösterilerini okulumuz çok amaçlı salonunda tüm sınıflara sergilemişlerdir. Bu güzel göseri nedeni ile 2-B sınıfı öğrencilerimize ve Sınıf Öğretmenimiz Sayın Özlem BAYSAL'a emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.OLASI DEPREM ANINDA CAN VE MAL KAYBININ EN AZA İNDİRİLMESİ İÇİN EĞİTİM VERİLEREK,SARSINTI ANINDA ÇÖK -KAPAN -TUTUN POZİSYONU ALARAK,SARSINTI GEÇTİKTEN SONRA OKUL BİNASININ PLANLI BİR ŞEKİLDE BOŞALTILMASI VE ÖNCEDEN BELİRLENEN TOPLANMA ALANINA İZDİHAMA YOL AÇMADAN TOPLANMALARI SAĞLANMIŞTIR.